Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Subota 18.10.2014.
14:15
Beta A
Eparhija bačka pozvala je sve građane, a posebno je apelovala na vernike te eparhije da se uzdrže i osude svako nasilje prema Albancima.
Subota 18.10.2014.14:16
Baš će vas papiste da slušaju.vi ste se poklonili papi, i za nas ne postojite, niti imate ugleda u narodu.
Subota 18.10.2014.14:20
Srbi bi trebali znati da su pekerai glavni centri za dilovanje Narkotika , kao u ostalom i sportski centri , solarumi , kozmeticarske radnje , frizerski saloni , poslasticarne a znamo i to ko ich Najvise ima upravo u Srbiji , popovi dosta , i vi ste umesani u kriminal do grla !!?
Subota 18.10.2014.14:34
Hajde onda da ukinemo sve te navedene institucije ida vidimo da li će nam biti bolje?! Ako to svi znaju, zašto policija ne reaguje?! Nije život navijanje i netolerancija. Dobro, ako sam u pravu, zar treba da mrzim bilo koga zato što je on na nižem nivou svesti?! Time ću biti isti kao i on i astaviće se začarani krug nesvesti i mržnje!
Subota 18.10.2014.14:44
Ne treba da ich ukine nikad, ovdje se radi o orgaizovanom kriminalu ONIH koji nisu Srbi !! Ha , policija nece da reaguje jer je sve povezano sa vrhom drzave , dakle da krenemo od glave?? cist primjer je osmani-klan ... " tolerancija" --dokle? " navijanje" --jedan od veoma bitnih nacina borbe , ne treba nikog mrziti zbog nivoa svesti ali ga treba postaviti tamo gdje mu je mjesto ?? Nece se nastavaiti " zacarani Krug " ako smo sigurni u sebe ....
Subota 18.10.2014.14:57
Ma, navijački impuls je u životu uvek štetan: neki tamo Amerikanac ili Irac ili Nemac manijački prekolje nekog i mi proglasimo celu naciju za ubice, dok, ako neko od nas Srba to isto uradi on biva usamljeni manijak i bolesnik! Treba biti objektivan i realno procenjivati i tuđe i svoje postupke.
Subota 18.10.2014.15:09
u svakom slucaju objektivnosti nam nedostaje , ja samo ne razmijem dokle ce mo mi da tolerisemo lazi ? Po statitici gledano , a i za one koji nemaju pristup tome , mi smo najmanje ubijali a najvise stradali , niakad nsimo nikog napali , svima smo vrata otvorili a KOSMET svojom dobrotom za mal izgubili --DOKLE ?? ZASTO?? ZBOG CEGA?? dok nas ne nestane -- zato sto smo realni ili mozda naivni ?---zbog oih koji svoj patriotizam i vjeru , svoj nivo mjere debljinom noovcanika ....
Subota 18.10.2014.15:10
Po tebi ispade da su Srbi najmanje tolerantni i najviše pokvareni i nimalo objektivni? Pa zašto je ceo svjet stao protiv Srba u prošlim ratovima, kakvu smo to nepravdu mi Srbi napravili tom **pravednom** svjetu?
Subota 18.10.2014.15:26
U ovom slučaju ne radi se o nepravdi već o reakciji koja ide uvek protiv nas jer smo nesvesni da od tuče i plakanja nema vajde. Znaš ti dobro da mi često svog komšiju Srbina još gore tretiramo nego one ostale. Strast nam uvek ide pre razuma, a mudrost se ne ubraja u vrline. Uvek sebe doteramo do te situacije kad padamo u vazalni odnos i moramo da slušamo i ono što niko ne bi poslušao. A kad i to odbijemo, onda nas satru.
Subota 18.10.2014.15:20
Pametniji popušta samo ni jedan pametni ne može toliko da popušta koliko budala može da zateže. Kome tolerancija najviše odgovara?
Subota 18.10.2014.15:38
Sa ovim se potpuno slažem, Srbi imaju i sada rezervni plan, zato se i ne ljutim na ove vlastodršce u Beogradu, KAD SU TAKO PONIZNI PRED SVETSKIM MOĆNICIMA.
Subota 18.10.2014.14:38
Ne samo hrišćani da treba da ispunjavaju Božiju volju nego i muslimani i jevreji i budisti i konfučisti i svi narodi svjeta: u gaženju Božije volje prednjače sveštenici i političari i to u cjelom svjetu. Nema naroda sa kojim se nebi moglo živiti samo kad bi političari i sveštenici poznavali Božiju volju i kad bi je poštovali. Prevare vladaju svjetom i najgori sveštenik i političar u ovom svjetu je upravo oni koji su najviše moćni koji imaju najviše podanika. papa vojtila je najpokvareniji, njega su za sveca proglasili.
Subota 18.10.2014.15:02
Bog ne voli ponosita oka? ni lažljiva jezika? ni ruke koje proljevaju krv pravu? ni noge koje brzo trče na zlo? ni srce koje smišlja zle stvari? ni lažljiva svjedoka? mrzost mu je onaj koji braću zavađa? demokratija, politika i religija to nije poštovanje Božije volje nego gaženje Božije volje.
Subota 18.10.2014.14:47
Osuda jeste sa pravog mesta, ali nije upucena na pravu adresu... Nek se obrate canku i ligasima, kojima ovo dodje ko kec na jedanaest za pravljenje vojvodjanske policije...
Subota 18.10.2014.14:56
Немам ништа ни против такве полиције ако ће то смирити националистичке страсти.Уосталом ред би био да се у Војводини уведе систем "кључа"при запошљавању у државне службе.То је једна од главних замерки Мађара који су, што се тиче државних служби, у неравноправном положају.Знам добро та времена када је то било тако и живело се складније и боље него данас. Увек имај на уму да су Срби у Војводини за Србију као и мањине,али из тог страха од некаквог осамостаљења правимо грешке од којих сви заједно имамо само штету.Мислим на читаву Србију.
Subota 18.10.2014.15:01
Sećaš se onih povika kako nas Slovenci eksploatišu? E pa dobro, ko nas sada eksploatiše?! I Hrvati i Slovenci, a najviše naši lopovski političari i tajkuni!
Subota 18.10.2014.15:59
IDI MAJMUNE GAJI SVINJE PA JEDI DOMACE MESO NEMOJ DA IDES KOD MATIJEVICA TODORICA I OSTALIH USTASA. VODIS OVDE POLITIKU UMESTO DA OKOPAVAS KUKURUZ I DOPRINESES NESTO OVOJ DRZAVI. JESI LI CUO BEDO KOLIKO JE INDUSTRIJSKIH OBJEKATA IZ SRBIJE ODNESENO SIROM JUGOSLAVIJE POSLE RATA. OD METALSKE INDUSTRIJE DO AVIO INDUSTRIJE. ZNAS LI MAJMUNE GDE JE PRVI AVIO MOTOR I KONSTRUKCIJA AVIONA NAPRAVLJENA I PROIZVEDENA? IDI U PRISTINU I PRICAJ O MULTIKULTURALNOSTI I BRATSVU I JEDINSTVU.
Subota 18.10.2014.17:17
" Немам ништа ни против такве полиције ако ће то смирити националистичке страсти." Fino, ali ja imam... Kakva je policija u Novom Sadu, takva je i u Beogradu i u Nisu... Madjari su manjina, i nema tu "neravnopravnog polozaja"... Nismo isti, nismo ravnopravni, niti mozemo biti... Srba u madjarskoj skoro vise i da nema, bas zbog takve neravnopravne politike... Ako nesto ne valja u Srbiji, onda ne pravis parasluzbe, vec menjas postojecu na nivou drzave... Da postoji nekakav "strah" od odcepljenja, ti koji se pozivaju na secesiju ne bi sledeci dan docekali... Ovako je ta prica vise nego smesna...
Subota 18.10.2014.15:52
E JEBAM VAS SVE REDOM DA NE KAZEM GDE. SVIMA ODJEDNOM PRORADILA SAVEST. VECINA NIKADA U ZIVOTU NISTA OZBILJNO NIJE RADILA , VOJSKU VEROVATNO NIJE SLUZILA A SADA PAMETUJETE I SERETE. HAJDE ZAPLACITE ZA SIPTARIMA. NA OVOJ STARNICI JE VISE OD POLA USTASA KOJI VAS LOZE KO MAJMUNE. VI ZNATE STA SU SIPTARI I STA ONI RADE. AKO SMO OKUZENI GOVNIMA NE MORAMAMO JOS DA SEREMO PO SOPSTVENOM DVORISTU.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)